Frisering KalmarI Kalmar finns jag på Flottiljavägen 21. Jag är tillgänglig i Kalmar Mån & Tis med reservation för ändringar. Tar emot alla typer av hundar samt även katter och andra djur. Jag erbjuder klippning, trimning, badning, kloklippning och öronrengöring.


Bokning sker till 070 606 78 37

 eller online. 


Varmt välkommen!Frisering VimmerbyI Vimmerby har jag min salong i vår bostad på Hökgatan 24. Jag är tillgänglig i Vimmerby tors och fre med reservation för ändringar. Jag tar emot alla typer av hundar samt även katter och andra djur. Jag erbjuder klippning, trimning, badning, kloklippning och öronrengöring.


Bokning sker till 070 606 78 37 

eller online.


Varmt välkomme!
Hundpromenaden


Jag Mikaela, annordnar privat hundpromenader och tränings tilfällen för att vi hundägare ska kunna träna och aktivera våra hundar tillsammans. Det finns ingen instruktör på plats men vi hjälps åt att tippsa varandra. Målet är lugna och stressfria hundar. 


Allt är gratis och alla hundar är välkomman ovasett hur långt man kommit i träningen. De annornas allt ifrån promenade för träning och aktivering till hundmötesträning och koppelträning. 


För att få info om träffaran gå in på facebooksidan där allt kommer läggas upp efter hand. 
Dogwalking


Jag erbjuder även dogwalking och aktivering av hundar inom Vimmerby tätort. Rastning sekr då främst utifrån ditt hem när du t.ex. arbetar eller inte har tid. 


Vi aktiverar även gärna din hund med en aktivering som passar just din hund. 


För frågor eller bokning av våra tjänster tveka inte att kontakta  på  070 606 78 37


Varmt Välkommen!


               ID-Sök


 Quinton är utbilldad id-hund sen 18 Oktober 2020. Vi hjälper främst till att lockalisera bortsprunga djur. Men kan även hjäpa till i sök av människa som gått villse. 


Vårt jobb är att försöka locklisera individen med hälp av en smeller (doft av indeviden). Detta med hjälp av Quintons fantastiska nos.


Läs gärna på om smeller så du redan innan kan förberada det fall att ditt djur i framtiden försvinner. 


Vi genomför främst sök i Vimmerby med omnejd och Kaalmar med omnejd. Vid resa utanför Vimmerby eller Kalmar tar jag ut en reseersättning. Ett sök pågår i upp till 2h om man vi inte lyckas lockalisera djuret innan dess och kostar 500kr per sök.