Obs priserna är olika för Vimmerby & Kalmar, va därför noga att kolla på rätt ställe!Frisering VimmerbyI Vimmerby har jag min salong i vår bostad på Hökgatan 24. Jag är tillgänglig i Vimmerby ons-fre med reservation för ändringar. Jag tar emot alla typer av hundar samt även katter och andra djur. Jag erbjuder klippning, trimning, badning, kloklippning och öronrengöring.


Bokning sker till 070 606 78 37 via sms eller samtal.


Varmt välkomme!
Frisering KalmarI Kalmar har jag min salong inne på Arkens Zoo vid Giraffens Köpcentrum. Jag är tillgänglig i Kalmar Mån & Tis med reservation för ändringar. Tar emot alla typer av hundar samt även katter och andra djur. Jag erbjuder klippning, trimning, badning, kloklippning och öronrengöring.


Bokning sker till 070 606 78 37


I Kalmar går de även bra att kika in de dagar jag är där och boka tid eller prata med mig.


Varmt välkommen!Hundpromenaden


Jag Mikaela, annordnar privat hundpromenader och tränings tilfällen för att vi hundägare ska kunna träna och aktivera våra hundar tillsammans. Det finns ingen instruktör på plats men vi hjälps åt att tippsa varandra. Målet är lugna och stressfria hundar. 


Allt är gratis och alla hundar är välkomman ovasett hur långt man kommit i träningen. De annornas allt ifrån promenade för träning och aktivering till hundmötesträning och koppelträning. 


För att få info om träffaran gå in på facebooksidan där allt kommer läggas upp efter hand. 
G-M Dogwalking


Vi på G-M Dogwalking HB erbjuder rastning av din hund när du själv inte har möjlighet. Vi finns i Vimmerby och Hultsfred med omnejd för att ta hand om din hund.


Behöver du dagspassning och dyngspassning för din hund eller andra djur hjälper vi dig även med det.


För frågor eller bokning av våra tjänster tveka inte att kontakta oss på  070 606 78 37 eller 072 54 82 866


Varmt Välkommen!


               ID-Sök


 Quinton är utbilldad id-hund sen 18 Oktober 2020. Vi hjälper främst till att lockalisera bortsprunga djur. Men kan även hjäpa till i sök av människa som gått villse. 


Vårt jobb är att försöka locklisera individen med hälp av en smeller (doft av indeviden). Detta med hjälp av Quintons fantastiska nos.


Läs gärna på om smeller så du redan innan kan förberada det fall att ditt djur i framtiden försvinner. 


Vi genomför främst sök i Vimmerby med omnejd och Kaalmar med omnejd. Vid resa utanför Vimmerby eller Kalmar tar jag ut en reseersättning. Ett sök pågår i upp till 2h om man vi inte lyckas lockalisera djuret innan dess och kostar 500kr per sök. Jag finns både i Vimmerby och Kalmar.


För tidsbokning kontakta mig via telefon eller boka en tid online under fliken "tjänster"I Kalmar är ni även välkomna att kika in på Arkens Zoo och boka tid.


I Vimmerby sker endast besök enligt tidsbokning.


Avbokning av tid sker senast 24h innan bokad tid annars faktureras en straffavgift.


Öppentider


(med reservation för ändringar)


Kalmar: Måndag & Tisdag


Vimmerby: Onsdag-Fredag


Telefon öppen för bokningar vardagar 9-16 i mån av tid.


Ibland har jag mycket att göra då går det bra att smsa eller lämna ett röstmeddelande, så återkommer jag till dig så fort jag har möjlighet. 

Kontakt

 070-6067837

Hökgatan 24 Vimmerby

Verkstadsgatan 4 Kalmar

Info@mixishundklipperi.se

© Copyright. All Rights Reserved.