Info & Villkor Frisering

Info

Jag tar emot alla hundar stora som små, lätt hanterliga som svår hanterliga hundar. Jag gör alltid så gott jag kan för att hunden ska få en så bra upplevelse som möjligt hos mig. Jag är lugn och sansad och jobbar främst med positiv förstärkning. Jag är utbildad djurvårdare och hundfrisör, med flera år av erfarenheter när de gäller hundar och andra djur. Jag försöker alltid läsa hunden och jobbar utifrån de olika individerna.


Under behandligen ser jag helst att ägaren lämnar hunden, då de flesta hundar blir lugnare utan ägaren. Om hunden blir stressad av att bli lämnad själv kommer jag be ägaren att stanna kvar. När de gäller katter och andra mindre djur får gärna ägaren vara med under hela behandlingen. 


Det du ska tänka på innan besöket är att hunden är ordentligt rastad. Vid trimning uppskattar jag om hunden inte har badat de närmsta dagarna innan den kommer till mig, då pälsen blir mer svår att rycka. När de gäller klippningar av hund ser jag gärna att hunden är relativt ren även om jag kommer bada hunden under behandlingen, det är inget krav men ett önskemål att hunden är nybadad. 


Vid mycket tovig päls eller extrem svår hanterlig hund ber jag er meddela detta vi bokning. Har hunden mycket tovor som inte går att reda ut kommer jag klippa pälsen under tovorna. Är de möjligt att reda ut kommer tovutredning kosta extra om man önskar detta. 


Priserna för de olika tjänsterna kommer vara olika beroende på ort (Vimmerby/ Kalmar)

Villkor

När du bokat en tid kommer du få en bekräftelse via sms. Vid en eventuell av- eller ombokning måste detta ske senast 24h innan bokad tid. Vid sen avbokning eller missad tid kommer du få en straffavgift fakturerad till dig. Tyvärr måste jag ha en straffavgift då en sen avbokning eller utebliven ankomst innebär obetald tid för mig. Är man sen till sin tid kommer jag göra så mycket av behandlingen som jag hinner och även om jag inte genomför allt så kommer jag ta betalt för hela behandlingen. 

Jag bibehåller mig rätten att vid allvarlig sjukdom hos mig eller nära anhörig avboka via sms enda fram till bokad tid, men självklart så tidigt som möjligt. 

Det är viktigt att man vid bokning anger ett korrekt mobilnummer så jag kan få tag er om de skulle behövas.

Bilder kan komma att tas under behanlingara samt läggas ut på internet eller sociala media.